Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2009

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ

Ξεκίνησε η Εμποροπανήγυρη στα Σέρβια «Νιάημερος» που θα διαρκέσει ως και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στην περιοχή «ΓΗΠΕΔΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ». Για μια ακόμη χρονιά ένας χώρος μεγάλος και καλά οργανωμένος θα αποτελέσει πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες.
Η Εμποροπανήγυρη των Σερβίων, μια παράδοση για την ευρύτερη περιοχή, είναι χώρος συνάντησης και ανταλλαγής προϊόντων με ιστορία που χάνεται στο βάθος του χρόνου .
Με τα χρόνια έχει εμπλουτιστεί και έτσι οι επισκέπτες μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη για καλό φαγητό, διασκέδαση και αγορές. Βασικά χαρακτηριστικά της Εμποροπανήγυρης Σερβίων η μεγάλη εμπορική κίνηση και οι καλές τιμές στα προϊόντα που προσφέρονται.
Μαλλί της γριάς, χαλβάς, σουβλάκια, ψητά, κεμπάπ και άλλες νόστιμες λιχουδιές συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου και στο μεγάλο παζάρι που δημιουργείται μπορεί κανείς να βρει κάθε λογής προϊόντα. Η διασκέδαση κορυφώνεται στο Λούνα Πάρκ που είναι ένας μοναδικός τόπος ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.



Ο Δήμος Σερβίων έχει εξασφαλίσει εγκαταστάσεις για τους πωλητές και τους εκθέτες προϊόντων ενώ όπως κάθε χρόνο έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία από τις υπηρεσίες του Δήμου σε ότι αφορά την καθαριότητα και την ασφάλεια του χώρου.




Ατιγραφή απο το www.dimos-servion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...