Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2009

Κλειστά τα Τέμπη μέχρι την Παρασκευή



Προσοχή στον δρόμο Σέρβια Κοζάνη. Η κινηση είναι πολυ μεγάλη με πολλα φορτηγά 

Πηγή: Αγγελιοφόρος
Κλειστή παραμένει από χθες το βράδυ ο δρόμος στο ύψος των Τεμπών εξαιτίας κατολισθήσεων. Λόγω της δυνατής και συνεχούς βροχής βνράχια αποκολλήθηκαν από το βουνό και έπεσαν στο οδόστρωμα.

Ο δρόμος θα μείνει κλεστός μέχρι και την Παρασκευή ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες τόσο της απομάκρυσνησς βράχων όσο και του ελέγχου της ασαφάλειας της περιοχής.
Τα οχήματα που κατευθύνονται Θεσσαλονίκης εκτρέπονται  από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου προς την Επαρχιακή Οδό Συκουρίου-Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης εως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης-Αμπελώνα-Τυρνάβου-Ελασσόνα-Άγιο Δημήτριο-Κατερίνη.
Οσοι κατευθύνονται προς Αθήνα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδό)-Κοζάνη και από εκεί μέσω εθνικής οδού Κοζάνης-Ελασσόνας-Τυρνάβου-Αμπελώνα-Γυρτώνης ως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου συνεχίζουν μέσω παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου-Λάρισας και μπάινουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...