Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Σήμερα τα εγκαίνια της Eκθεσης στα Σέρβια - Αύριο η γευσιγνωσία Ανοίγει σήμερα το απόγευμα στα Σέρβια τις πύλες της η 5η Eκθεση  Τοπικών, Αγροτικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων που θα λειτουργήσει στο χώρο του ´´Τούρκικου´´ Σχολείου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 8:30μ.μ. ενώ θα ακολουθήσει πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τμήματα Συλλόγων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
 Για αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση Γευσιγνωσίας έχοντας ως βάση τοπικά προϊόντα, στο πλαίσιο υλοποίησης του διατοπικού σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές», Μέτρο 421 του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER Aξονας 4 ΠΑΑ 2007-2013 της ΟΤΔ Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.-ΑΝΚΟ.
 Η Eκθεση θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο χώρο ενώ ήδη έχει σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής εκθετών που μέχρι αργά χθες βράδυ τοποθετούσαν τα προϊόντα τους στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτιρίου.

Παράλληλες Εκδηλώσεις στο χώρο της Eκθεσης
Παρασκευή 12 Ιουνίου
9:30 μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί από τμήματα Συλλόγων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

Σάββατο 13 Ιουνίου
6μ.μ. - Εκδήλωση γευσιγνωσίας στο πλαίσιο υλοποίησης του διατοπικού σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές», Μέτρο 421 του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER ¢ξονας 4 ΠΑΑ 2007-2013 της ΟΤΔ Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.-ΑΝΚΟ.
9 μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί από τμήματα Συλλόγων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

Κυριακή 14 Ιουνίου

6μ.μ. Παιχνίδια για τα παιδιά (παντομίμα κ.α.) από την Θεατρική Ομάδα Σερβίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...