Παρασκευή, Νοεμβρίου 05, 2010

Ασημένιοι στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας οι αδερφοί Γκουντούλα

Δύο μετάλλια, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο, κατέκτησαν οι Έλληνες πρωταθλητές στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, που διεξάγεται στην λίμνη Καραπίρο της Νέας Ζηλανδίας.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από την τετράκωπο άνευ που αν και είχε στόχο την είσοδο στον μεγάλο τελικό κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο κάνοντας μια συγκλονιστική κούρσα.

Οι Γιάννης Τσίλης, Στέργιος Παπαχρήστος, Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας ξεκίνησαν από την 4η θέση στα 1500 πέρασαν 3οι και στα τελευταία μέτρα με εκπληκτικό σπρίντ κατάφεραν να «κλέψουν» το ασημένιο μετάλλιο από τους Βρετανούς που τελικά τερμάτισαν 4οι αφού το χάλκινο πήραν οι Νεοζηλανδοί.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Γάλλοι με χρόνο 6.45.38, το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 6.47.15 ενώ η βάρκα της Βρετανίας σε 6.48.38.

Το δεύτερο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα και πρώτο χρονικά ήρθε από το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με την Αλεξάνδρα Τσιάβου και την Χριστίνα Γιαζιτζίδου να ανεβαίνουν για δεύτερη χρονιά στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...