Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016

Πανσερβιώτικη Συνάντηση Συνάντηση Χορωδιών

Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων
« Τα Κάστρα»Πανσερβιώτικη Συνάντηση
Συνάντηση ΧορωδιώνΣυνεχίζοντας τις εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού της Πολιούχου μας, Αγίας Κυριακής, ο Μορφωτικός Όμιλος διοργανώνει την Πανσερβιώτικη συνάντηση –η οποία τείνει πλέον να γίνει θεσμός- την Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 και από ώρα 9: 00 μ.μ. και μετά, στην Κεντρική πλατεία των Σερβίων. Χορευτικά θα πλαισιώσουν την εκδήλωση και θα ακολουθήσει μια χαρούμενη βραδιά για όλους με ζωντανή μουσική.
Την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, στο υπαίθριο θέατρο της Βυζαντινής Καστροπολιτείας μας στη συνάντηση Χορωδιών τέσσερις Χορωδίες θα παρουσιάσουν πλούσιο πρόγραμμα. Σε περίπτωση βροχής η συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια.
Καλούμε όλους, Σερβιώτες και μη, να τιμήσουν τις εκδηλώσεις.

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 εορτάζει η πολιούχος και έφορος των Σερβίων Αγία Κυριακή.
Οι πανηγυρικές ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Κυριακής Σερβίων ως εξής:
–          Τετάρτη 6 Ιουλίου, ώρα 7.00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και περιφορά της ιερής εικόνας και του ιερού λειψάνου της Αγίας Θεοδώρας.
–          Πέμπτη 7 Ιουλίου, ώρα 7.00 π.μ.: Όρθρος & Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμ. Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα και συλλειτουργούντος του οικείου Ποιμενάρχου κ. Παύλου.
 Από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

agiakiriaki
- See more at: http://www.kozan.gr/post/272493#sthash.0gbCYEYE.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...