Δευτέρα, Μαΐου 09, 2016

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε & Δ.Ε
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
              ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ  ΣΕΡΒΙΩΝ

Δ/ΝΣΗ : 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 24β
Τ.Κ. : 50 500 ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΚΟΥΡΕΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΤηλΕΦΩΝΟ : 2464021586
fax : 2464024400








Σέρβια           9 /05/2016




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9- 5-2016

Το Γενικό Λύκειο Σερβίων συμμετείχε στις κατηγορίες Ποίηση, Μουσική σύνθεση και Εικαστικό έργο του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Κύπρος 1974-2015 : Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ» που τελείται υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη.

Πάνω από 800 παιδιά από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,  όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Κύπρος 1974-2015, στις 15 Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ..
Την εκδήλωση χαιρέτισε και απένειμε βραβεία ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Nίκος Φίλης. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απένειμε βραβεία η μορφωτική σύμβουλος της Πρεσβείας της Κύπρου, κα Μαρία Παναγίδη, Προϊστάμενοι Διευθύνσεων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ο Δήμαρχος Θάσου, κ Χατζηεμμανουήλ Κων/νος και ο πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας, κ. Μιχαηλίδης Γεώργιος.
Με το 3ο Βραβείο Ποίησης τιμήθηκε η ΗΛΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Σερβίων με το ποίημά της «Η Γραμμή».

Η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Σερβίων και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν ολόθερμα τους συμμετέχοντες μαθητές για την πολύ αξιόλογη δουλειά τους και  στη μαθήτρια ΗΛΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ για τη διάκρισή  της εύχονται να ανεβαίνει διαρκώς την «υψηλή της Ποιήσεως την σκάλα».

Η Διευθύντρια

Κουρελή Αθανασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...