Πέμπτη, Ιουνίου 19, 2014

60 Καλές Πράξεις της Κωτσόβολος και 1 από την ομάδα των εθελοντών της Κοζάνης
                           
                                      
                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                     Κοζάνη 18 Ιουνίου 2014
Οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος στην Κοζάνη  πρόσφεραν εθελοντικά τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν έναν καλό σκοπό!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Ιουνίου, η «Ημέρα Καλής Πράξης» η μεγαλύτερη δράση εθελοντισμού των εργαζόμενων της Κωτσόβολος. Κάθε κατάστημα, αλλά και τα Κεντρικά Γραφεία και το Κέντρο Διανομής και Επισκευών της εταιρείας,, οργανώθηκαν σε ομάδες και στη συνέχεια σχεδίασαν και πραγματοποίησαν δράσεις υποστήριξης κοινωφελών φορέων και οργανώσεων ταυτόχρονα την ίδια ημέρα.
Στο πλαίσιο του ετήσιου αυτού θεσμού η ομάδα των εργαζομένων της Κωτσόβολος στην   Κοζάνη ανέλαβε την υποστήριξη του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ‘’ΚΙΒΩΤΟΣ’’
 Με κέφι και ενθουσιασμό η ομάδα εθελοντών του καταστήματος της Κοζάνης, έδειξε τι μπορεί να πετύχει η δυναμικότητα και η καλή διάθεση ,αφού όλα αυτά χρειάστηκαν προκειμένου να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τη δική της δράση υποστήριξης, που προέβλεπε τη δημιουργική απασχόληση στο γειτονικό δασάκι της περιοχής του Αργίλου ,ο οποίος αποτελεί δημιουργικός χώρος απασχόλησης των παιδιών .Με ζήλο οι εθελοντές ανέλαβαν τον καθαρισμό του χώρου , την συντήρηση του  και τον χρωματισμό σημείων αναφοράς για το δάσος και  για τα παιδιά καθώς επίσης και την κατασκευή από κοινού  πινακίδων σήμανσης .

Ταυτόχρονα, συνολικά πάνω από 950 εθελοντές και 61 διαφορετικές ομάδες πρόσφεραν χαρά και αισιοδοξία σε πολυάριθμες δράσεις σε όλη τη χώρα που περιλάμβαναν από διοργάνωση δραστηριοτήτων απασχόλησης για παιδιά, επισκέψεις και δωρεές σε γηροκομεία μέχρι συγκέντρωση τροφίμων για κοινωνικά παντοπωλεία, αναμόρφωση χώρων κοινής ωφέλειας καθώς και καθαρισμούς παραλιών και χώρων πρασίνου

Με την Ημέρα Καλής Πράξης 2014 εδραιώνεται ένας πολύ σημαντικός θεσμός που δείχνει στην πράξη τη θέληση της εταιρείας αλλά και των εργαζόμενων να δημιουργήσουν Σχέσεις Ζωής με την περιοχή της Κοζάνης. Ραντεβού τώρα στην «Ημέρα Καλής Πράξης 2015»!


Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 100 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και απασχολεί πάνω από 1.800 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων  μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/  


Σχετικά με τη Dixons Retail

Η Dixons Retail είναι μία από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες που εξειδικεύεται στη λιανική πώληση ηλεκτρικών ειδών μέσα από πολλαπλά κανάλια και στην παροχή συμπληρωματικών υπηρεσιών. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 32.000 εργαζόμενους σε 12 χώρες. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα.

Οι αλυσίδες της DixonsRetail περιλαμβάνουν τα εμπορικά σήματα Currys, Knowhow και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, την Elkjοp  ElGiganten, Gigantti, Lefdal και Knowhow στις Σκανδιναβικές χώρες, την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην Ελλάδα, την ElectroWorld στην Κεντρική Ευρώπη και τη Dixons Travel σε διάφορα αεροδρόμια της Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες:


κα. Ειρήνη Χούντα | Assistant Brand Manager, Κωτσόβολος, e-mail: hountai@kotsovolos.gr


κος Νίκος Διονυσόπουλος | Manager, Advocate/ Burson-Marsteller, email: ndionysopoulos@advocate-bm.gr
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...