Κυριακή, Απριλίου 10, 2011

Για το κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 έγινε συνάντηση στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα μεταξύ εκπροσώπων της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) και των σωματείων καλαθοσφαίρισης δυτικής Μακεδονίας. Απο την πλευρά της ΕΟΚ παρόντες ήταν οι κύριοι Χριστόδουλος Οικονομίδης πρώην διαιτητής και μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ και Στέλιος Συμεωνίδης πρώην διαιτητής και πρόεδρος της ΚΕΔ μπάσκετ. Στη συζήτηση ήταν παρόντες επίσης ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ.Κώστας Μίσσας και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΥΜ κ.Λάζαρος Σαββίδης. Την ομάδα μας Αναγέννηση Σερβίων εκπροσώπησαν οι Μπρουσιόβας Δημήτριος και Γκουτζιομήτρος Χρήστος όπου έθεσαν θέμα στους εκπροσώπους της ΕΟΚ την ανάγκη ολοκλήρωσης του κλειστού γηπέδου Σερβίων, τη σημασία του για την ανάπτυξη της περιοχή και έγινε κουβέντα για την εξέλιξη του έργου απο τα μέσα της δεκαετίας ‘90 έως και σήμερα 2011.
Το θέμα έκανε εντύπωση σε όλους τους παρευρισκόμενους αφού ήταν το μοναδικό μη ολοκληρωμένο γήπεδο, ενώ αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων είχαν την εντύπωση πως το γήπεδο είχε τελειώσει εδώ και χρόνια. Πραγματοποιήθηκαν πολύτιμες επαφές με ανθρώπους του χώρου που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με τη γνώση και την εμπειρία τους στο αντικείμενο αυτό .
Το θέμα μαζί με υπόλοιπα των άλλων ομάδων θα μεταβιβαστεί στον Πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο Γεώργιο ο οποίος θα επισκεφθεί με τη σειρά του την περιοχή και θα κουβεντιάσει με τα σωματεία της Δυτικής Μακεδονίας για τα προβλήματα αυτά. Μέχρι να γίνει η συνάντηση με τον κύριο Βασιλακόπουλο ο επόμενος στόχος της Αναγέννηση Σερβίων είναι η σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου με θέμα το κλειστό γήπεδο Σερβίων ώστε να ενημερωθούμε επιτέλους σχετικά με αυτό το τόσο σημαντικό έργο, που θα αλλάξει πολλά πράγματα στην περιοχή μας αφού μπορεί να εκμεταλλευτεί με πολλούς τρόπους απ’ολους τους πολίτες και συλλόγους αυτού του τόπου. Γι’αυτό το λόγο ήδη συγκεντρώνονται υπογραφές και παρακαλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν.


Εκ μέρους της Αναγέννησης Σερβίων
Μπρουσιόβας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...