Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2011

Συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα



goudoula.jpg

Με τον Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο συναντήθηκαν οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές της κωπηλασίας Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας. Τα δύο αδέρφια που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα Σέρβια και ξεκίνησαν την καριέρα τους στα νερά της λίμνης Πολυφύτου, επισκέφθηκαν τον κ. Κωνσταντόπουλο στο Δημαρχείο σε μία εθιμοτυπική όσο και ουσιαστική συνάντηση καθώς συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη λίμνη και την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων ενώ υπήρξε ανταλλαγή ιδεών και απόψεων για την περαιτέρω αξιοποίησή της.
 Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε τη μεγάλη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στην αξιοποίηση γενικότερα της παραλίμνιας περιοχής ζητώντας τη συστράτευση των κατοίκων και όλων εκείνων που μπορούν να προσφέρουν.
Από την πλευρά τους οι δύο πρωταθλητές κατέθεσαν τις εμπειρίες τους και τις προσλαμβάνουσες εικόνες που έχουν από σύγχρονα ναυταθλητικά κέντρα ανά τον κόσμο.
 Κοινό ήταν το συμπέρασμα για τις δυνατότητες που προσφέρει η λίμνη Πολυφύτου καθώς θεωρείται ιδανική για τα σπορ του νερού όπως κωπηλασία, σκι, κανόε καγιάκ, κολύμβηση αλλά και για τη διοργάνωση αθλητικών - πολιτιστικών γεγονότων. Σε αυτή τη βάση συζητήθηκε και η αναβάθμιση του διάπλου της λίμνης Πολυφύτου.
 Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να κατατεθεί από τα δύο αδέρφια σχετικό υπόμνημα που θα περιλαμβάνει τις προτάσεις τους ώστε ανάλογα να αξιοποιηθούν, με τον Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού να εύχεται κάθε επιτυχία στη δύσκολη προσπάθειά τους καθώς φέτος θα κριθεί η συμμετοχή των δύο πρωταθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...