Παρασκευή, Μαΐου 07, 2010

Wi-Fi στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Κοζάνης


Η εταιρεία Infotrip (αντιπρόσωπος της ICOMERA, κορυφαίος πάροχος στον κόσμο κινητών ευρυζωνικών πυλών) ανακοίνωσε ότι το ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ, έχει επιλέξει την βραβευμένη Κινητή Ευρυζωνική Πύλη Moovbox M200, για την παροχή σύνδεσης Wi-Fi στα λεωφορεία της. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις συγκοινωνιακές γραμμές του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες έως και αρκετά megabits ανά δευτερόλεπτο.

Η Κινητή Ευρυζωνική Πύλη Moovbox M200 λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σε ένα όχημα δικτύων υψηλής ταχύτητας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3G/HSPA, EV-DO και Wi-MAX παρέχοντας Wi-Fi πρόσβαση.

«Οι ταξιδιώτες των υπεραστικών γραμμών στην Ευρώπη είναι συνηθισμένοι σε Wi-Fi hotspots και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κοζάνης σε συνεργασία με την εταιρία Infotrip έχει κάνει ένα βήμα μπροστά με την απόφασή της να παρέχει δωρεάν Wi-Fi στα πούλμαν της», δήλωσε , ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης κος Πάλλας.

Η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στα οχήματα αποτελεί ένα πολύ καλό τρόπο να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αντί για το αυτοκίνητο και να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο του ταξιδιού τους, καθισμένοι αναπαυτικά, διαβάζοντας τα e-mail τους, χρησιμοποιώντας το Internet και συμμετέχοντας σε όλες τις σημαντικές κοινωνικές περιοχές δικτύωσης».


 ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...