Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

Πώς διαγράφομαι από το Facebook;

http://ronin.gr
Πολλοί χρήστες του Facebook μέχρι πρόσφατα είχαν την απορία: "Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό μου;". Ας δούμε πώς...
Καταρχάς να δηλώσουμε πως η διαγραφή του facebook προφίλ με αυτό τον τρόπο είναι οριστική. Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο facebook, ούτε σε άλλες υπηρεσίες στις οποίες συνδεόσασταν μέσω facebook connect (βάζατε τα facebook στοιχεία σας).
Ο πιό εύκολος τρόπος να διαγραφείτε είναι να ακολουθήσετε αυτό τον σύνδεσμο:
Διαγραφή λογαριασμού Facebook.
Θα σας εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που θα σας ρωτά αν όντως θέλετε να διαγραφείτε οριστικά από το Facebook. Αν συμφωνείτε πατάτε Submit:
Delete facebook profile permanently step 1 Θα σας εμφανιστεί ένα δεύτερο παράθυρο, όπου πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο original ιδιοκτήτης του προφίλ, 1) βάζοντας τον κωδικό σας του Facebook, 2)Αντιγράφοντας τις λέξεις που βλέπετε στην εικόνα (2) στο πεδίο (3) ακριβώς από κάτω, και εν συνεχεία πατώντας OK:
Delete facebook profile permanently step 2 Θα λάβετε ένα email το οποίο θα λέει πως δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας για 14 ημέρες, και τότε θα διαγραφεί πραγματικά. Αυτό σημαίνει να μήν συνδεθείτε καθόλου στο Facebook, να μήν πατήσετε κανένα Like σε καμία σελίδα, και να μην συνδεθείτε σε άλλο site με Facebook connect.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...