Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2009

Κλειστά τα Τέμπη για αρκετές ημέρες (18/12/2009)

Πολύ σοβαρό είναι το πρόβλημα από τις κατολισθήσεις στην περιοχή των Τεμπών. Η Εθνική οδός θα παραμείνει κλειστή για αρκετές ημέρες και μέχρι τότε η κίνηση θα γίνεται από παρακαμπτηρίους. Το πότε θα ανοίξει η Εθνική οδός στο ύψος των Τεμπών θα προσδιορισθεί από την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών. Συγκεκριμένα για το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη όλα τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου – Λάρισας και στη συνέχεια συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης - Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου – Κατερίνης και εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ προς Θεσσαλονίκη. Όλα τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία εκτρέπονται επίσης από τον κόμβο Συκουρίου και ακολουθούν το ίδιο δρομολόγιο μέχρι Ελευθεροχώρι και στη συνέχεια μέσω Κοζάνης – Εγνατίας Οδού εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στο ύψος του Κλειδιού Ημαθίας.




Για το ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης –Αθήνας. Όλα τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, που προέρχονται από Θεσσαλονίκη, εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης, όπου συνεχίζουν μέσω της ΠΕΟ Λάρισας – Θεσσαλονίκης προς επαρχιακή οδό Συκουρίου – Λάρισας και εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου. Όλα τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδό) – Κοζάνη και έως τον Α.Κ. Γυρτώνης, όπου συνεχίζουν μέσω της ΠΕΟ Λάρισας – Θεσσαλονίκης προς επαρχιακή οδό Συκουρίου – Λάρισας και εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου.





Μιλώντας στο Δίκτυο της ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης κ. Γιώργος Κολτσίδας τόνισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διευκόλυνση των οδηγών στη διασταύρωση των Σερβίων και στις διασταυρώσεις Τσελίκα και Δρεπάνου όπου τα οχήματα εισέρχονται στην Εγνατία οδό. Κάλεσε παράλληλα τους οδηγούς να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων και για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργείται να απευθύνονται στο 100.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...