Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2009

Τερματοφύλακας μίκρυνε το τέρμα του ! (βίντεο)

Αντιγραφή απο http://www.derby.gr/




Έναν μάλλον πρωτότυπο τρόπο για να. διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, σκέφτηκε ο τερματοφύλακας της Γκέτεμποργκ, Κιμ Κρίστενσεν. Ο Δανός γκολκίπερ πιάστηκε επ' αυτοφώρω από τις τηλεοπτικές κάμερες, πριν την έναρξη του αγώνα με την Έρεμπρο, να μετακινεί τα κάθετα δοκάρια του τέρματος του και να μειώνει έτσι τις διαστάσεις του, κατά είκοσι περίπου εκατοστά.

Μετά από 25 λεπτά παιχνιδιού περίπου, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Στέφαν Γιοχάνεσον, παρατήρησε πως οι γωνίες στο τέρμα του Κρίστενσεν. παραήταν γωνίες και επανέφερε τα δοκάρια στις αρχικές τους θέσεις. Επειδή, όμως, δεν μπορούσε να γνωρίζει ποιος ήταν εκείνος που τα είχε μετακινήσει, δεν προχώρησε σε κάποια άλλη ενέργεια μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η τηλεόραση αποκάλυψε την «κομπίνα» του Κρίστενσεν και έριξε φως στο μυστήριο των κινούμενων δοκαριών. Κάτι, ωστόσο, που δεν φάνηκε να φέρνει σε αμηχανία τον Δανό γκολκίπερ, που δεν δίστασε να ομολογήσει πως είχε επιχειρήσει να. κόψει κάτι και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, όπου η κατασκευή των γκολπόστ του έδινε το δικαίωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...