Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2009

Ν.Κοζάνης: 5ος Κολυμβητικός Διάπλους της λίμνης Πολυφύτου


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης, η Ε.Π.Τ.Α.Κ., ο Δήμος Σερβίων και το «Σπίτι της Ευρώπης – Κοζάνης» διοργανώνουν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου τον «5ο Κολυμβητικό Διάπλου της λίμνης Πολυφύτου».

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος κολυμβητές και κολυμβήτριες. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή με βάση την εμπειρία των αθλητών, τη συμμετοχή τους σε παλαιότερες διοργανώσεις καθώς και τις επιδόσεις τους. Οι Αιτήσεις Συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν μέχρι την Τρίτη 8/9/09 με email στο goteetotum@yahoo.gr ή με τηλεφωνική ενημέρωση στο 6980999807 (Γωγώ) και στο 6978007112 (Νίκος Ζηκόπουλος).

Η πρόσβαση στη λίμνη και συγκεκριμένα στο Ναυτικό Όμιλο γίνεται ως εξής:

- Είτε από Εθνική οδό Αθηνών – Κοζάνης, μετά τη γέφυρα της λίμνης αριστερά,

- Είτε από την Εγνατία οδό από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη και έπειτα προς Αθήνα ή Λάρισα, πριν την γέφυρα δεξιά.

Η εκκίνηση του Αγώνα θα δοθεί στις 12:00 το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου στο σημείο που έχει ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή, στην προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου. Η διαδρομή είναι 5.000 μέτρα περίπου. Ο Αγώνας ολοκληρώνεται με τον τερματισμό όλων των αθλητών στην προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου όπως ορίζεται από την Οργανωτική Επιτροπή.

Η φιλοξενία των κολυμβητών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα αρχίζει το απόγευμα του Σάββατου 12 Σεπτεμβρίου με την άφιξή τους και τερματίζεται το μεσημέρι της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου. Η διαμονή και η διατροφή εκάστου συμμετέχοντος καλύπτεται από την οργανωτική επιτροπή.

Αντιγραφή απο : http://www.naftemporiki.gr

Για τις προηγούμενες διοργανώσεις μπορείτε να δειτε στη σελίδα: http://www.marathonswim.gr/polyfytoy/polyfytoyindex.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...