Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2009

Απολαμβάνουν μακροβούτια στις… πισίνες οι κάτοικοι στη Κοζάνη

Ρεπορτάζ: Π. Πλιάτσος, Δ. Τζιότζιου

Όταν η θάλασσα δεν… πάει Κοζάνη, τότε η Κοζάνη πάει… πισίνα. Οι κάτοικοι της Κοζάνης δεν απογοητεύονται από την έλλειψη θαλασσινού νερού, κάνοντας μακροβούτια στις πισίνες, παίζοντας στις νεροτσουλήθρες και απολαμβάνοντας τη δροσιά ενός καφέ στις ξαπλώστρες γύρο από την πισίνα. Η είσοδος σε ένα χώρο με πισίνα και νεροτσουλήθρες κοστίζει ευρώ και στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται και ο καφές ή ο χυμός. Η δυτική Μακεδονία δεν βρέχεται από θάλασσα, ωστόσο οι κάτοικοι απολαμβάνουν το υδάτινο στοιχείο στις δεκάδες πισίνες που υπάρχουν.

Η πλησιέστερη παραλία της Κοζάνης απέχει 2 ώρες με το αυτοκίνητο, καθώς βρίσκεται στην Κατερίνη. Μπροστά σε αυτή την ταλαιπωρία λοιπόν, οι κάτοικοι της πόλης και ιδιαιτέρως οι νέοι προτιμούν τις πισίνες και ας μην πέφτει ούτε καρφίτσα. Και ακόμη δεν έπιασαν οι μεγάλες ζέστες. Αν πιάσουν, τότε οι κάτοικοι της Κοζάνης αναμένεται να κάνουν ουρές έξω από τις πισίνες της περιοχής, για να δροσιστούν με μια βουτιά.

Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

Σημ.Να πούμε ότι στην περιοχή των Σερβίων λειτουργούν δυό συγκροτήματα με πισίνες όπου μπορούν όσοι θέλουν να αναψυχθούν είτε με μπάνιο είτε με καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...